Kinderdorp 2021

Helaas worden we nog steeds confronteert met het corona-virus waardoor we ook dit jaar het kinderdorp niet kunnen draaien zoals we graag willen. Daarom een kinderdorp zonder onze gezellige fancy-fair, ouderavond, wandeldriedaagse en afsluiting met kampvuur. Maar gelukkig wel met het bouwen van hutten, veel meer vrijheden in ons programma en de fietstocht is terug van weggeweest.

De organisatie is tijdens het kinderdorp te bereiken via Robbert 06-11461397. U mag hem bellen, appen of eventueel mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om u te informeren over het aanstaande kinderdorp, sturen wij u deze nieuwsbrief met daarin alvast handige informatie.

Inschrijven
 
Een groot gedeelte van de kinderen is via de voorinschrijving al reeds ingeschreven. We zijn blij dat er weer veel kinderen gaan komen. Het inschrijfformulier staat t/m woensdag 11 augustus open. Daarna is het alleen nog mogelijk om tijdens het kinderdorp zelf in te schrijven.  Kijk voor de leeftijdsindeling op de website van het kinderdorp.
 
Kosten:
De kosten om mee te draaien voor alle dagen (zaterdag t/m vrijdag) bedraagt €15,00. Als het niet mogelijk is om alle dagen mee te draaien is daar een apart tarief voor:
Vier dagen: €12,50
Drie dagen: €10,00
Twee dagen: €7,50
Een dag: €5,00
 
Dit bedrag kan tijdens het kinderdorp betaald worden, ons verzoek is om dit te pinnen, of vooraf over te maken.
In verband met de Corona-maatregelen willen we het uitwisselen van geld tot het minimum beperken.
 
Het bedrag overmaken kan naar rekening NL93 RABO 0105 7175 17 t.a.v. Stichting KIVAC. Dit moet onder vermelding van de naam van het kind (voor en achternaam) en het aantal dagen. Bijvoorbeeld: Robbert Weideveld, hele week.
 
Inschrijftafels
Dit jaar werken we met drie inschrijftafels. Let dus even goed op bij welke tafel u moet gaan staan, dit scheelt u tijd. Houdt natuurlijk wel 1,5mtr afstand.
  • Tafel 1: Nieuwe inschrijving
  • Tafel 2: Voor ingeschreven maar nog niet betaald
  • Tafel 3: Voor ingeschreven wel betaald
 
Deze inschrijftafel indeling staat er de hele zaterdagochtend. Mocht het te druk zijn, kom dan op een later moment terug. Mocht uw kind al voor ingeschreven staan dan kan u ook nog op de zondag betalen.
 
Mocht uw kind medicatie gebruiken en deze ook tijdens het kinderdorp nodig hebben, dan vragen wij u om een apart formulier in te vullen. Deze kunt u, alvast, hier downloaden.
 
Mocht u aangeven dat uw kind niet op de foto mag, dan hebben we rode bandjes klaar liggen. Op die manier is het duidelijk voor onze fotograaf dat uw kind niet op de foto mag.
 
Mochten wij nog vragen hebben over de inschrijving of heeft u iets gevraagd bij het aanmelden dan wordt dit aan een van de tafels besproken.
Globaal programma
 
Het globaal programma gaat er zo uit zien:
 
Zaterdag               10.00                    Dorp open
14 aug.                 10.00     12.00     Hutten bouwen
                             14.00     16.00     Groepsprogramma
                             16.00     17.00     Vrij spelen / Hutten bouwen
                             19.00     23.00     Groepsprogramma Oudste groep
                                                               
Zondag                 10.00     18.00    Dorp open / Hutten bouwen / vrij spelen
15 aug.                 11.00     18.00    Gezinsfietstocht (Opgeven kan bij Ilona of via de website)
                                                               
Maandag              10.00     12.00     Groepsprogramma
16 aug.                 14.00     16.00     Groepsprogramma Jongste groep           
                             16.00    17.00      Vrij spelen jongste groep                                             
                             14.00     17.00     Groepsprogramma Midden en Oudste Groep     
                                               
Dinsdag                10.00     12.00     Groepsprogramma
17 aug.                 14.00     16.00     Groepsprogramma
                             16.00    17.00      Vrij spelen
                               
Woensdag            10.00     17.00     Feestprogramma, kinderen blijven over (nemen zelf lunch mee)
18 aug.                
                                                               
Donderdag           10.00     12.00     Groepsprogramma
19 aug.                 14.00     16.00     Groepsprogramma
                             16.00     17.00      Vrij spelen
                                                 
Vrijdag                  10.00     12.00     Groepsprogramma
20 aug.                 12.00     13.00     Slopen hutten
                             13.00     14.00     Frietjes van Brambachtelijk (op het kinderdorp-veld)
                             14.00     15.30     Afsluiting (voor kinderen, ouders op afstand)
 
Nieuw dit jaar is dat we in het programma rekening houden met vrij spelen in de hutjes of op het terrein. We merken dat de kinderen het altijd heel erg leuk vinden om in hun hutje te spelen maar we hier geen ruimte voor hadden in het programma. Dat hebben we dit jaar wel gecreëerd tussen 16.00-17.00. Mocht u uw kind tijdens het vrij spelen al willen ophalen, is dat geen probleem.
Gezinsfietstocht
 
Voor zondag 15 augustus staat er een gezellige fietstocht met als afsluiting een hapje en een drankje op het programma!
 
Vanaf 11.00 uur fietst er om de 10 minuten een groepje weg. De route gaat door onze mooie omgeving en is ongeveer 20km. Via het online inschrijfformulier kunt u zich inschrijven.
 
Kosten voor de fietstocht bedragen €3,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen. Betaling het liefst met de pin, dit is mogelijk zondag voor het vertrek van de fietstocht.
 
Bij terugkomst wacht u een heerlijke pannenkoek en consumptie op ons terras. Tegen betaling zijn meer consumpties mogelijk.
 
Klik hier voor het inschrijfformulier
Hygiëne en veiligheid

Vanwege het coronavirus letten we extra op de hygiëne maar ook op de veiligheid van onze vrijwilligers. We hebben voldoende desinfectiemiddelen voor de handen. Ook dit jaar hebben we onze mooie handenwasstraat paraat staan en delen wij bijvoorbeeld alleen drinken en een traktatie uit met handschoenen.
 
Kinderen mogen naar het kinderdorp bij verkoudheidsklachten, af en toe hoesten, astma of hooikoorts. Bij koorts, benauwdheid of veel hoesten blijft het kind thuis en volgt u de richtlijnen van het RIVM. We vragen u om voorzichtig te zijn, zowel met klachten bij het kind als gezinsgenoten, met het oog op onze vrijwilligers en de overige kinderen.
 
Het is toegestaan als ouder op het veld te komen, maar blijf niet te lang en denk aan de veiligheid van onze vrijwilligers. Houdt afstand en positioneer u zo dat wij geen last van u hebben. Tijdens het programma is het niet de bedoeling dat u als ouder aanwezig bent.
Donatie box / Vriend worden

Met het wegvallen van de fancy-fair en de ouderavond valt ook een groot gedeelte van ons budget weg om het kinderdorp te organiseren en door te ontwikkelen. Daarom hebben we dit jaar het inschrijfgeld verhoogd naar €15,00. Hierdoor kunnen we onze kosten beter dekken. We zijn ook erg gelukkig met onze sponsoren, donateurs en “Vrienden van het KIVAC”, want zonder hen wordt het organiseren van het kinderdorp zeer lastig. Ook U kunt ons helpen, door bijvoorbeeld zelf vriend te worden, of door bijvoorbeeld te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, eind dit jaar. Een donatie in onze brievenbus of op ons bankrekeningnummer is ook altijd welkom.

S5 Box

Inloggen

Registreren