Speciale mededelingen

Het kinderdorp is ten alle tijden te bereiken op het nummer: 06-20972153 (KIVAC telefoon)

Voor inschrijving voor het kinderdorp kunt u iedere dag terecht bij Annet tussen:
   09.30-10.00
   13.30-14.00

 Leeftijdsindeling:
   Jongste groep    kinderen van 4, 5 en 6 jaar.
   Midden groep   kinderen van 7, 8 en 9 jaar.
   Oudste groep        kinderen van 10 en ouder.

 Tips opbouwen hutten:

                     De kinderen (en wij als leiding) vinden het super als u mee helpt;

                     Zorg dat de hut stabiel is;

                     Sla te lange spijkers die uitsteken krom;

                     Zaag het uit stekende hout af;

                     Maak het dak zo goed mogelijk waterdicht;

                     Zorg voor een goede ondergrond in de hut;

                     Zorg dat de kinderen tijdens het kinderdorp geen waardevolle spullen in de hut achterlaten.

 Warm weer:
   Gezien het warme weer is ons verzoek om de kinderen thuis in te smeren met zonnebrand, om verbranding te voorkomen. Daarnaast de tip om een herkenbare bidon of fles mee te geven zodat deze tijdens het kinderdorp gedronken kan worden.

Wandeltochten:
   Er zijn diverse dagen waarop gewandeld wordt, zie hiervoor het algemene programma. Het lopen op slippers is niet toegestaan, we adviseren goede loopschoenen. Als ouder ben je van harte welkom om mee te lopen.

Zaterdag 13  aug.              
   Op zaterdagmiddag hebben de kinderen een verrassingsprogramma. Na het programma, is er tussen 16:00-17:00 de mogelijkheid om de hutten af te bouwen. Dit afbouwen mag met behulp van de ouders.

Zondag 14  aug.
   Ja, het mag weer! Een mooie opening en gezellige fancy fair! Er is geen programma voor de kinderen vandaag. Het dorp is vanaf 10:00 geopend op de hutten af te bouwen of om te spelen in de hut. Om 14.00 uur wordt ons dorp officieel geopend door de kinderen vanuit de Oudste groep. Na de opening is er een gezellige Fancy Fair met loterij, spelletjes, eten en drinken waarbij wij jullie allen (en al uw kennissen) van harte uitnodigen.

Maandag 15  aug.
   Geen bijzonderheden.

Dinsdag  16  aug.                 
   De dinsdag is wederom een dag vol verrassingen en gaan we o.a. buikschuiven. In de ochtend is het de beurt aan de Jongste en in de middag gaan de Midden en Oudste groep buikschuiven (let op: programma  voor deze twee groepen kan uitlopen tot max. 17:00), mits het weer het toelaat. Denk aan zwemkleding, zonnebrand en een handdoek. Maar zorg ook voor goede schoenen, want het is niet alleen buikschuiven.

   Mocht je willen komen kijken, willen we voor onze veiligheid en die van de kinderen vragen om niet op de dijk te parkeren maar op het parkeerterrein van Brambachtelijk.  Zodat we de verkeerssituatie op de dijk goed kunnen organiseren.

Woensdag 17  aug.
   Geen bijzonderheden

Donderdag 18  aug.       
   Vandaag staat er nog een verrassing op het programma. We hebben een bijzonder uitje! We gaan met de bus! Waarheen blijft een verrassing! Zorg dat uw kind tussen 9:00 en 09.30uur aanwezig is! De bus zal om 9:30 vertrekken. Tussen de middag blijven de kinderen over en is er een groepsprogramma in de middag.

Vrijdag 20 aug.
   De laatste dag alweer van het kinderdorp. De dag begint met een programma. Waarna we om 12:00u eerst het frietje van Brambachtelijk, op het dorp, gaan eten. Om 13:00 gaan we de boel vervolgens weer afbreken. Onze vraag is om als ouder hier aan mee te helpen zodat we snel en veilig alle hutjes kunnen afbreken. Tijdens het slopen dient al het hout opgestapeld te worden op een stevige pallet. Daarnaast moet al het overige materiaal, zoals plastic, matrassen en andere rotzooi in de daarvoor bestemde container gegooid te worden.Zorg dat de spullen die mee terug naar huis moeten donderdag na het programma worden meegenomen.

    Een kinderdorp afsluiten zonder afsluiting kan natuurlijk niet. Daarom start om 18:00 de laatste wandeltocht (Let op: verschillende tijden per groep) en is er weer een feestelijke intocht op het Mariaplein om 20.00uur! Daarna volgt er zoals vanouds een mooi kampvuur op het kinderdorp terrein!

 

 

S5 Box

Inloggen

Registreren